Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι η σελίδα http://velanidia-baladis.blogspot.gr/ διατίθεται για την δωρεά διαφήμιση της επιχείρησης ή της επαγγελματικής δραστηριότητας όλων των Βελανιδιωτών που δραστηριοποιούνται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.
Η διαδικασία είναι η εξής : μια η και περισσότερες φωτογραφίες ή το λογότυπο σας, κάποια στοιχεία όπως διεύθυνση, τηλέφωνο  και με λίγα λόγια το αντικείμενο της επιχείρησης σας, τα αποστέλλεται όλα στο velanidia-baladis.blogspot@hotmail.gr  ,εμείς θα τα επεξεργαστούμε ,θα σας στείλουμε το banner για την δική σας έγκριση και κατόπι θα ανεβεί στην σελίδα.

Λίγα λόγια για τα Βελανίδια. Το χωριό βρίσκεται κτισμένο στο νοτιότερο άκρο του ορεινού όγκου του Πάρνωνα. Από τα Βελανίδια μπορεί να επισκεφτεί κανείς τη βόρεια πλευρά του Κάβο-Μαλέα και το φάρο του, που χτίστηκε το 1860 και είναι ένας από τους παλαιότερους αλλά και τους τελειότερους της Μεσογείου.
Τα Βελανίδια είναι οικισμός των Βυζαντινών χρόνων, κάτι που μαρτυρά το πλήθος των βυζαντινών ναών που είναι διάσπαρτοι σε όλη την έκταση. Πιθανότατα ο οικισμός που δημιουργήθηκε περί το 1718 στη θέση ‘Παλιοκαμάρες είναι συνένωση πολλών μικρότερων και παλαιοτέρων κάτι που εξηγείτε από την ανάγκη των ανθρώπων εκείνης της εποχής για την δημιουργία πιο οργανωμένων οικισμών.
Τι μπορείτε να δείτε και να θαυμάσετε στα Βελανίδια! Μπορείτε να κολυμπήσετε στις πανέμορφες γνωστές αλλά και κρυφέςπαραλίες, Μπορείτε να επισκεφτείτε τα δεκάδες μικρά εξωκκλήσια, τα περισσότερα κατασκευασμένα μεταξύ 12ου - 14ου αιώνα, Στο ύψωμα πάνω από τα Βελανίδια μπορείτε να επισκεφτείτε το 'ΕΡΓΟ' πρόκειται για ένα συγκρότημα στρατιωτικών κτιρίων που κατασκευάστηκε το 1942 από τους Γερμανούς, Ο φάρος του Κάβο Μαλέα ένα στολίδι πρόσφατα ανακαινισμένος και χαρακτηρισμένος ως ιστορικό και διατηρητέο μνημείο της σύγχρονης ιστορίας, σε ένα θρυλικό ακρωτήρι σας περιμένει να τον επισκεφτείτε και να απολαυσετε το απέραντο γαλάζιο.

Είδατε περισσότερο