Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

 Η Κίνηση Γυναικών Βελανιδίων πραγματοποιεί τετραήμερη εκδρομή στις 28 Απριλίου έως 1η Μαΐου.

  Με αφετηρία τον Πειραιά και πρώτη στάση το Λιτόχωρο οι εκδρομείς θα κατευθυνθούν στη Θεσσαλονίκη όπου και θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

  Στη συνέχεα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο οχυρό Ρούπελ που είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα της οχυρωμένης τοποθεσίας κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων και έφερε το όνομα Γραμμή Μεταξά, την λίμνη Κερκίνη τις Σέρρες καθώς και θαλάσσια περιήγηση στη περιοχή του Αγίου Όρους.

  Επιστροφή την πρωτομαγιά με μία στάση στα τσιπουράδικα του Βόλου και επιστροφή στον Πειραιά.

  Η τιμή κατά άτομο είναι: 200.00 ευρώ και περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή στο ξενοδοχείο, πρωϊνό και βραδυνό με μενού. Στην τιμή αυτή, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά και η εν πλω περιήγηση η οποία στοιχίζει περ. 15.00 ευρώ.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματέα του συλλόγου Δέσποινα Κούνουπα στο: 6937410825

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λίγα λόγια για τα Βελανίδια

Το χωριό βρίσκεται κτισμένο στο νοτιότερο άκρο του ορεινού όγκου του Πάρνωνα. Τα Βελανίδια είναι οικισμός των Βυζαντινών χρόνων, κάτι που μαρτυρά το πλήθος των βυζαντινών ναών που είναι διάσπαρτοι σε όλη την έκταση.
Από τα Βελανίδια μπορεί να επισκεφτεί κανείς τη βόρεια πλευρά του Κάβο-Μαλέα και το φάρο του, που χτίστηκε το 1860 και είναι ένας από τους παλαιότερους αλλά και τους τελειότερους της Μεσογείου.
Δωρεάν καταχώρηση διαφημιστικού banner για όλους τους Βελανιδιώτες επαγγελματίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Είδατε περισσότερο

banner ads banner ads banner ads banner ads