05 Σεπτεμβρίου 2023

 

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

   Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη την τιμητική πρόταση από τον Δήμαρχο μας κ. Ηρακλή Τριχείλη, του οποίου το ήθος, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα κατά την διάρκεια της Δημαρχίας του αναγνωρίζω και εκτιμώ, ανακοινώνω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, συμπορευόμενος με τον συνδυασμό «Ενότητα - Δημιουργία».

  Πιστεύω ακράδαντα πως πρωτίστως εμείς οι ίδιοι, έχουμε την υποχρέωση αλλά και την ατομική ευθύνη να προσπαθούμε ενεργά ώστε να πετύχουμε αλλαγές οι οποίες θα μεταβάλλουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας. Αλλαγές οι οποίες θα προκύψουν μέσα από πράξεις και όχι μέσα από ανεύθυνες λασπολογίες, συκοφαντίες και ύβρεις στις παρέες και στο διαδίκτυο.

   Η Δημαρχία του κ. Ηρακλή Τριχείλη έχει δώσει απτά πειστήρια ικανότητας και αποτελεσματικότητας, με τη μεγάλη αύξηση στην απορρόφηση των κονδυλίων του προηγούμενου ΕΣΠΑ, τα έργα που υλοποιήθηκαν ή εκτελούνται, τη πολιτιστική αναγέννηση κ.α, καθιστώντας έτσι τον Δήμο Μονεμβασίας ως έναν από τους πρώτους δήμους σε απορροφητικότητα στη χώρα μας.

   Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποσχόμενος να αγωνιστώ με ήθος και εντιμότητα, μακριά από οποιεσδήποτε κομματικές ταμπέλες, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις μου στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, στην ιεράρχηση των αναγκών, στο σοβαρό προγραμματισμό, στον σεβασμό των χρημάτων των δημοτών, στην διαφάνεια, στην διοίκηση και στην αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα, ώστε ο τόπος μας να «ανεβάσει ταχύτητα». Χαίρομαι δε, που συμμετέχω ως υποψήφιος σε έναν συνδυασμό που αποτελείται από άτομα που ενώ ξεκινούν από διαφορετική πολιτική αφετηρία, έχουν ένα κοινό στόχο και όραμα – το καλό του τόπου.

  Γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ανάγκες του Δήμου μας, ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, ώστε να καταφέρω να παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας, για τα μεγάλα αλλά και τα μικρά προβλήματα. Σε αυτό το ταξίδι το οποίο τώρα ξεκινά, το θεωρώ τιμή μου να είστε δίπλα μου, υποσχόμενος να βάλω τα δυνατά μου για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας, όπως άλλωστε έκανα συνεχώς απ’ όποιο μετερίζι και αν κλήθηκα να υπηρετήσω.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Ευαγγέλου Κουτσούκαλης


Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στα Βελανίδια Βοιών Λακωνίας. Από το 1979 έως το 2010, υπηρέτησα στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας ως αξιωματικός σε καίριες και νευραλγικές υπηρεσίες (Δημόσια Ασφάλεια, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Υπηρεσία Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων, Αστυνομικές Διευθύνσεις Τάξεως κ.α.), αποστρατευόμενος με το βαθμό του Υποστρατήγου.


Είμαι παντρεμένος με την Μυρτώ Βαρδουνιώτη και έχω δύο παιδιά, τον Ευάγγελο, χρηματοοικονομικό σύμβουλο επιχειρήσεων και την Αναστασία εκπαιδευτικό.


1 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καραντζής είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ

Λίγα λόγια για τα Βελανίδια. Το χωριό βρίσκεται κτισμένο στο νοτιότερο άκρο του ορεινού όγκου του Πάρνωνα. Από τα Βελανίδια μπορεί να επισκεφτεί κανείς τη βόρεια πλευρά του Κάβο-Μαλέα και το φάρο του, που χτίστηκε το 1860 και είναι ένας από τους παλαιότερους αλλά και τους τελειότερους της Μεσογείου.
Τα Βελανίδια είναι οικισμός των Βυζαντινών χρόνων, κάτι που μαρτυρά το πλήθος των βυζαντινών ναών που είναι διάσπαρτοι σε όλη την έκταση. Πιθανότατα ο οικισμός που δημιουργήθηκε περί το 1718 στη θέση ‘Παλιοκαμάρες είναι συνένωση πολλών μικρότερων και παλαιοτέρων κάτι που εξηγείτε από την ανάγκη των ανθρώπων εκείνης της εποχής για την δημιουργία πιο οργανωμένων οικισμών.
Τι μπορείτε να δείτε και να θαυμάσετε στα Βελανίδια! Μπορείτε να κολυμπήσετε στις πανέμορφες γνωστές αλλά και κρυφέςπαραλίες, Μπορείτε να επισκεφτείτε τα δεκάδες μικρά εξωκκλήσια, τα περισσότερα κατασκευασμένα μεταξύ 12ου - 14ου αιώνα, Στο ύψωμα πάνω από τα Βελανίδια μπορείτε να επισκεφτείτε το 'ΕΡΓΟ' πρόκειται για ένα συγκρότημα στρατιωτικών κτιρίων που κατασκευάστηκε το 1942 από τους Γερμανούς, Ο φάρος του Κάβο Μαλέα ένα στολίδι πρόσφατα ανακαινισμένος και χαρακτηρισμένος ως ιστορικό και διατηρητέο μνημείο της σύγχρονης ιστορίας, σε ένα θρυλικό ακρωτήρι σας περιμένει να τον επισκεφτείτε και να απολαυσετε το απέραντο γαλάζιο.

Είδατε περισσότερο